Kniha "Baking School" New Mags
Pro všechny začátečníky i zkušené pekaře! Kniha, která naplní váš domov nádhernou vůní čerstvě upečeného chleba, ale také vaše srdce radostí z vlastnoručně vytvořených dobrot. Poznejte tajemství kynutého těsta, máslových croissantů i italské pizzy s Baking School.
Detailní popis produktu
Za touto úžasnou knihou stojí londýnská Bread Ahead Bakery & School, která si mezi milovníky jídla získala srdce svými neodolatelnými koblihami Justina Gellatlyho a mezi pekařskými nadšenci svými jedinečnými kurzy pečení. Tajemství přípravy nadýchaného kynutého těsta, máslových croissantů, švédského chleba, pizzy a mnoha dalších delikates teď můžete objevit i vy – a to z pohodlí vašeho domova.
Kniha je přehledně rozdělená podle regionů – anglické, francouzské, italské a severské recepty vás provedou různými styly a technikami. Najdete zde kapitoly o kváskovém pečení, bezlepkových receptech, mazanci a samozřejmě také o již zmíněných slavnostních koblihách. Pokochat se můžete překrásnými fotografiemi a osvojit si tipy mistrů v tomto oboru.
Kniha má 320 stran a je psána v anglickém jazyce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.